رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد
سرخط خبرها

مردم گرفتار در بازار بی نظارت VOD‌ها

  • کد خبر: ۶۳۱۷۹
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
مردم گرفتار در بازار بی نظارت VOD‌ها
علی رضایی - کارشناس فناوری
یک سالی می‌شود که مسئولان فضای مجازی خیلی محکم‌تر از قبل کمر همت برای فیلتر کردن همه سایت‌های دانلود فیلم بسته اند و در عمل، تمام قد از VOD‌هایی مثل فیلیمو و نماوا حمایت کرده اند. شرایط موجود برای خیلی از مردمی که می‌خواهند بدون دردسر فیلم و سریال ببینند و حوصله کار با تورنت یا دانلود با فیلترشکن را ندارند، چاره‌ای جز استفاده از این سرویس‌ها نگذاشته است.
 
اما در کمال تعجب و درست زمانی که مسئولان مردم را در روز‌های تعطیلات عید به ماندن در خانه تشویق می‌کردند، فیلیمو و نماوا در اقدامی هماهنگ و چندروز مانده به تعطیلات، هزینه اشتراک خود را از ۲۵ هزار تومان به ۵۹ هزار تومان افزایش دادند. فیلیمو به این اندازه هم بسنده نکرد و هنوز مهر افزایش قیمت قبلی خشک نشده بود، باز هزینه اشتراک ماهیانه خود را بیشتر کرد و به ۹۹ هزار تومان رساند.
 
با اینکه این شرکت‌ها دلیل این کار را افزایش هزینه ساخت سریال و فیلم‌های اختصاصی شان بیان کرده اند، به نظر می‌رسد با توجه به بازار تقریبا انحصاری‌ای که برایشان ایجاد شده است، باید نظارت کافی برای تعیین قیمت هایشان وجود داشته باشد.
 
همان طور که مسئولان سینمایی کشور با وجود افزایش هزینه هایشان، نمی‌توانند بدون مجوز‌های لازم به گران کردن بلیت سینما اقدام کنند، توقع می‌رود یا از انحصار موجود در بازار فیلم و سریال اینترنتی کاسته شود یا مرجع مشخصی وظیفه تعیین هزینه اشتراک این سرویس‌ها را به عهده بگیرد. با انجام این کار، شرکت‌ها به خود اجازه نخواهند داد در بازاری انحصاری، از نیاز مردم سوءاستفاده کند و در روز‌هایی که کاربران اقبال بیشتری به استفاده از چنین خدماتی دارند، بهای خدمات خود را بدون قاعده افزایش دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->