تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

مردم گرفتار در بازار بی نظارت VOD‌ها

  • کد خبر: ۶۳۱۷۹
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
مردم گرفتار در بازار بی نظارت VOD‌ها
علی رضایی - کارشناس فناوری
یک سالی می‌شود که مسئولان فضای مجازی خیلی محکم‌تر از قبل کمر همت برای فیلتر کردن همه سایت‌های دانلود فیلم بسته اند و در عمل، تمام قد از VOD‌هایی مثل فیلیمو و نماوا حمایت کرده اند. شرایط موجود برای خیلی از مردمی که می‌خواهند بدون دردسر فیلم و سریال ببینند و حوصله کار با تورنت یا دانلود با فیلترشکن را ندارند، چاره‌ای جز استفاده از این سرویس‌ها نگذاشته است.
 
اما در کمال تعجب و درست زمانی که مسئولان مردم را در روز‌های تعطیلات عید به ماندن در خانه تشویق می‌کردند، فیلیمو و نماوا در اقدامی هماهنگ و چندروز مانده به تعطیلات، هزینه اشتراک خود را از ۲۵ هزار تومان به ۵۹ هزار تومان افزایش دادند. فیلیمو به این اندازه هم بسنده نکرد و هنوز مهر افزایش قیمت قبلی خشک نشده بود، باز هزینه اشتراک ماهیانه خود را بیشتر کرد و به ۹۹ هزار تومان رساند.
 
با اینکه این شرکت‌ها دلیل این کار را افزایش هزینه ساخت سریال و فیلم‌های اختصاصی شان بیان کرده اند، به نظر می‌رسد با توجه به بازار تقریبا انحصاری‌ای که برایشان ایجاد شده است، باید نظارت کافی برای تعیین قیمت هایشان وجود داشته باشد.
 
همان طور که مسئولان سینمایی کشور با وجود افزایش هزینه هایشان، نمی‌توانند بدون مجوز‌های لازم به گران کردن بلیت سینما اقدام کنند، توقع می‌رود یا از انحصار موجود در بازار فیلم و سریال اینترنتی کاسته شود یا مرجع مشخصی وظیفه تعیین هزینه اشتراک این سرویس‌ها را به عهده بگیرد. با انجام این کار، شرکت‌ها به خود اجازه نخواهند داد در بازاری انحصاری، از نیاز مردم سوءاستفاده کند و در روز‌هایی که کاربران اقبال بیشتری به استفاده از چنین خدماتی دارند، بهای خدمات خود را بدون قاعده افزایش دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->